STUDIO LAURANT

- JULLIETTEFOTOGRAFIE -

Neem een kijkje achter de schermen van de  fotoshoot in Studio Laurant, waar enkele van onze favoriete producten schitteren in een stijlvolle setting. In de prachtige beelden die hier zijn gemaakt, zie je hoe onze veelzijdige collectie perfect samenkomt in een inspirerende ruimte.

De sfeervolle tinten van onze SHE Paint Betonlook Sand komen prachtig tot hun recht op de muren, en ook de zwarte variant voegt een verfijnde, moderne touch toe. Onze Salon tafel HEART speelt een hoofdrol in de woonkamer, met haar unieke organische vorm die prachtig harmonieert met de zachte lijnen van de bank.

Daarnaast vind je onze JAC stoel in een van de beelden, een perfect voorbeeld van tijdloos design en comfort. En hoe leuk is de spiegel? Deze past perfect in het geheel en voegt net dat beetje extra flair toe.

In andere beelden zien we onze elegante eettafel en bureau terugkomen, die de ruimte een functionele maar stijlvolle uitstraling geven. Elk stuk draagt bij aan een warm en uitnodigend interieur, perfect om in te werken of te ontspannen.

We zijn enorm trots op de prachtige foto’s die in Studio Laurant zijn gemaakt. Deze ruimte is niet alleen ideaal voor het vastleggen van contentfoto’s en -video’s, maar biedt ook een inspirerende omgeving waar onze producten volledig tot hun recht komen.



Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.